Здр отново колеги след консултиране вав форума преди около 2седмици реших да пиша отново за моята алфа ромео 156 1.6. Колата беше закупена с голям мерак през месец януари но преди 20 дена при първото палене ми прави проблем ,вкарвам ключа запалва на момента и гасне така може би 2 или 3 пъти запалва и през целия ден нямам проблеми. Смених свещи проверих налягането на помпата ,но проблема си остана. Имам и газов инжекцион може ли да е от това не се кара на бензин пали само за няколко секунди и обраща на газ или нещо от горивото вече незнам от какво може да е моля помагайте ако се сетите за нещо пишете в темата ще пробвам веднага вашите препоръки и мнения . благодаря ви
Известие
Collapse
No announcement yet.
не разрешен проблем при първо палене алфа ромео 156 1.6
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеECU е "главният мозък" на колата. Под "ресет" се има предвид откачане на акумулатора за около 15 минути и после закачане.
---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:50 ----------
Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщениеКолега сори ама тва есу какво е и как да направя ресетAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Колега KirilSol, след като "не става само така" се очаква да ме допълниш, след като има и още нещо. Все пак това е форум и компетентните мнения трябва да доминират пред недомлъвките и констатациите, нали?Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеКолега KirilSol, след като "не става само така" се очаква да ме допълниш, след като има и още нещо. Все пак това е форум и компетентните мнения трябва да доминират пред недомлъвките и констатациите, нали?
На колегата с проблема съм казал къде да отиде във Варна.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
А може ли да е в това че не съм я карал на бензин смисал тя си пали на бензин но за 1 мин обраща на газ може ли да е това,а за газовото какъв да му е проблема щом си обраща на газ и варви без проблем
---------- Post added at 15:51 ---------- Previous post was at 15:50 ----------
Пиша не за да споря а за да ми стане по ясно
---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:51 ----------
Ако я покарам тая вечер стотина километра далли няма да има ефект защото аз карам само на бензин от вчера но не на дълго а от вкъщи до работа и обратноалфа ромео 156 тс
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениеАми теб точно не искам да те допълвам. Достатъчно глупости си писал из форума.
На колегата с проблема съм казал къде да отиде във Варна.Last edited by dansguardian; d.m.y г., 18:01.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
@alfaromeo16vVarna - при толкоз неясноти , не се занимавай сам, а посети сервиз.
Разкачането на акумулатора не прави нищо, освен да ти нулира малкия километраж.
Comment
-
Акумулатора беше откачен 1час преди малко почистих и клемите и го сложих
---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:12 ----------
След смяната на свещите ще се оправи ако има нвщо разбира се че ще посетя сервиз прееди това няколко дена ще карам на бензиналфа ромео 156 тс
Comment
Comment